Cebe Bohinj, 29. avgust 2020
Triatlon jeklenih, Bohinj

Novice

Bohinj, 31. 05. 2013
Objavljen razpis 27. CEBE Triatlona jeklenih v Bohinju

Objavljen razpis 27. CEBE Triatlona jeklenih v Bohinju

Objavljen razpis 27. CEBE Triatlona jeklenih v Bohinju

Objavljamo razpis za 27. CEBE Triatlon jeklenih, ki bo na zadnji avgustovski dan. Naš triatlon bo doživel nekaj sprememb. Prva je zamik štarta za štafete, saj si želimo privabiti še več triatlonskih navdušencev in to je mogoče le z zamikom štarta. Seveda ne bomo pretiravali, pa kljub temu nekaj čolnov več pa le lahko spravimo v naše prelepo jezero. Malce smo spremenili tudi kategorije, dodali posebno žensko štafeto. Pripravljamo še nekaj novosti, o čemer vas bomo pravočasno obveščali.

Vabimo vas, da čim prej naredite prijavo na tekmovanje, saj so mesta še vedno omejena. Prosimo za čim bolj točne podatke, saj predvsem štafete večkrat niso vpisovale imen in podobno. Upamo, da vam je nova stran všeč, in da vam bo prinesla veliko užitkov ob prebiranju. Predlagamo tudi, da spremljate našo Facebook stran, kjer bomo stalno dodajali novice kot v preteklem letu. Tam je tudi možno izraziti želje in podobno. Prosimo vas, da vsi tisti, ki imate namen udeležbe na triatlonu upoštevate rok za plačilo, saj bomo v tem letu po datumu zaračunavali tisti drugi znesek, ki je za vas manj prijazen.

Letos je novost še Slovenski pokal triatlonov jeklenih, v katerem sodelujejo 4 triatloni, ki so podobni, pa vendar povsem drugačni. Vabimo vas, da zbirate točke za končne pokale.

<< Arhiv novic

Kontakt

Organizator
Turistično društvo Bohinj
Ribčev Laz 48
4265 Bohinjsko jezero

Telefon: 04 57 46 010
E-pošta: info@tdbohinj.si

Kontaktna oseba in vodja tekmovanja
Jure Sodja
Telefon: 040 572 611
E-pošta: jure.sodja@tdbohinj.si

Prijava posameznika
Prijava štafete
Natisni natisni  |  Na vrh na vrh
 


 
 

 
 

 

Razpis Trasa Zgodovina
Prijava posameznika Prijava štafete Seznam prijavljenih posameznikov Seznam prijavljenih štafet Iščem štafeto