Cebe Bohinj, 28. avgust 2021
Triatlon jeklenih, Bohinj

Novice

Bohinj, 02. 08. 2017
Pogled na 26.8. 2017

Zdravo,
rad bi vas povabil k čimprejšnim prijavam.
za to sta dva razloga:
- da bo kmalu iztekel čas za cenejše plačilo prijave, da ne bo zopet konce avgusta preveč debat in podobnega...
- da imamo precej nizke številke prijav in seveda želimo prireditev pripeljati varno do tiste večerne ure, ko se poslovimo...

Seveda smo sami precej krivi zato, saj nismo nič objavljali, težili, se pojavljali, vendar v ozadju se dela, nič skrbeti. Ne bo pa nikakršne revolucije v tem letu, kot je morda kdo želel, napovedoval... Osebno lahko rečem, da se bomo potrudili, da bo prireditev vsaj taka,kot je bila v zadnjih letih. V kolikor ima kdo kake realne predloge, morda sponzorje, medije, ideje, pa samo na plan. Prosim samo, da me kontaktirate osebno in da se v tem času vzdržimo megalomanskih debat, ki na koncu nič ne prinesejo, če ni premikov.
Torej, obljuba organizatorja je, da poskušamo vse narediti, da bo dogodek vsaj tak kot je bil, upam pa da bi tudi vse naši prijatelji pomagali pri vsem skupaj.
Kot sem rekel; ideje, sponzorji, deljenje informacije, deljenje te ideje, nam veliko pomeni. Iskreno si želimo, da bi se več bivših tekmovalcev vključilo morda v ekipni tekmi ipd.
Verjemem, da je CEBE Triatlon jeklenih izredno edinstvena prireditev, ki potrebuje le nekaj malenkosti, da bo še boljša. Potrebuje pa predvsem navdušence kakršni ste vi, spoštovani tekmovalci in tekmovalke. Verjemite mi, da to tekmo delamo predvsem zaradi te energije, tega entuzijazma, te ljubezni in tega prijateljstva.
Zato vas naprošam, povejte naprem da so prijave odprte, da je lahko trojka super uvod v neko posebno osebno zgodbo, ki se ji reče Triatlon Jeklenih.
V tem zapisu bi se tudi rad zahvalil Lukaszu, Tomažu in Aletu, da so ponesli naš glas tudi preko meja proti Nemčiji , Èeški in Švedski, prav tako pa tudi Klemenu, ki se trudi z organizacijo Kranjskega jeklenega treninga. Upam, da se nekoč zopet najdemo korenjaki za STLJ, torej ligo jeklenih, ki je žal obstajala le eno leto.

Vsem želim super poletje in dober trening!

Jure Sodja

<< Arhiv novic

Kontakt

Organizator
Turistično društvo Bohinj
Ribčev Laz 48
4265 Bohinjsko jezero

Telefon: 04 57 46 010
E-pošta: info@tdbohinj.si

Kontaktna oseba in vodja tekmovanja
Jure Sodja
Telefon: 040 572 611
E-pošta: jure.sodja@tdbohinj.si

Prijava posameznika
Prijava štafete
Natisni natisni  |  Na vrh na vrh
 


 
 

 
 

 

Razpis Trasa Zgodovina
Prijava posameznika Prijava štafete Seznam prijavljenih posameznikov Seznam prijavljenih štafet Iščem štafeto