Cebe Bohinj, 29. avgust 2020
Triatlon jeklenih, Bohinj

Novice

Bohinj, 24. 08. 2017
4ENDURANCE bo poskrbel za hidracijo in energijo na progi

Informacije našega partnerja za napitke na progi!

Bliža se dogodek poletja, že 31-i CEBE Triatlon jeklenih, ki se bo odvijal 26. avgusta v Bohinju. 4ENDURANCE, ki ga prav gotovo poznate pod nekdanjim imenomTGsportlife, pa bo tudi letos z vrhunskimi izdelki poskrbel z brezplačno ENERGIJO IN HIDRACIJO na postojankah, kot tudi za REGENERACIJO na cilju.

Naši triatlonci bodo preveslali 8km po Bohinjskem jezeru, pri prestopu na kolo pa bodo lahko popili energijski hidracijski napitek NDURE (https://tinyurl.com/yajlhdal ), poln kvalitetnih hidratov, aminokislin in elektrolitov. Ko bodo prekolesarili 16km do parkirišča pod planino Konjščica (1300 m n.v.), si bodo privoščili še eno merico Ndura ter napolnjeni z glikogenom odtekli 8km po najbolj strmi tekaški trasi letos preko planine Konjščice do Vodnikove koče na Velem polju (1817 m n.v). Na cilju bo na voljo popolna regeneracija z napitkom REG-N (https://tinyurl.com/ybb3q2ga ) - v njem najdete le kvalitetne sirotkinine proteine, hidrate, glutamin in elektrolite. Krčev med tekmo torej ne bo, naslednje jutro pa boste kot novi in kmalu pripravljeni na nove treninge ;)

Verjamemo, da vam bodo njihovi izdelki všeč, zato lahko s promo kodo JEKLENI10 v njihovi trgovini ali na spletu izkoristite še dodaten 10% popust na vse izdelke. Najdete jih zraven bežigrajskega Lidla na naslovu Bežigrad 13 ter na spletni strani 4endurance.si.

<< Arhiv novic

Kontakt

Organizator
Turistično društvo Bohinj
Ribčev Laz 48
4265 Bohinjsko jezero

Telefon: 04 57 46 010
E-pošta: info@tdbohinj.si

Kontaktna oseba in vodja tekmovanja
Jure Sodja
Telefon: 040 572 611
E-pošta: jure.sodja@tdbohinj.si

Prijava posameznika
Prijava štafete
Natisni natisni  |  Na vrh na vrh
 


 
 

 
 

 

Razpis Trasa Zgodovina
Prijava posameznika Prijava štafete Seznam prijavljenih posameznikov Seznam prijavljenih štafet Iščem štafeto