Cebe Bohinj, 28. avgust 2021
Triatlon jeklenih, Bohinj

Novice

Bohinj, 13. 08. 2020
PRESTAVITEV 34. CEBE TRIATLONA JEKLENIH NA LETO 2021

Spoštovani tekmovalci, navijači, ljubitelji triatlona jeklenih,
letošnje leto je kot zakleto in to na resnično vseh področjih. Obveščali smo vas že, da smo dobili večkrat negativno mnenje za izvedbo letošnje dirke. V Turističnem društvu Bohinj smo prišli do zaključka, da letošnji triatlon prestavimo na leto 2021. To je le posledica tega, da zaradi zavrnitev nismo uspeli, upali ali smeli organizirati zadev, ki jih vedno želimo pripeljati na čim boljše nivoje.
Letos tako Cebe triatlona jeklenih ne bo in je 34. izvedba prestavljena na 28.8.2021, ko verjamemo bo svet zopet lepši!!!
Iskreno se zahvaljujemo vsem besedam podpore, še posebej tekmovalcev in tekmovalk, pa tudi glavnim sponzorjem Rodeo team in Tosidos, ki sta vztrajala v podpori do konca.
Nekje na poti se moraš odločiti, kam naprej in mi smo letos potegnili to odločitev, ki nas žalosti in nam daje breme za prihodnost, saj smo letos želeli resnično postaviti nove temelje (tudi z organizacijo DP) in tlakovati pot v boljšo prihodnost.
Srčno upamo, da boste tekmovalci kljub vsemu kak dan "oddirkali" pri nas v Bohinju in se imeli kar najboljše. Upamo tudi, da bo podpora tudi v prihodnje velika in seveda se bomo potrudili, da zadeve organiziramo kar se da dobro.
Zahvala gre g.Kregarju in TZS, kjer smo imeli v zadnjih dneh veliko supporta in upamo, da bo tako tudi v primeru organizacije tekme v letu 2021. Vabimo vse zainteresirane, ki bi se radi vključili v organizacijo tega legendarnega dogodka, da nas o tem obvestite.
vse ostalim organizatorjem dirk v letošnjem letu želimo veliko uspehov pri pridobivanju dovoljenj in dobre dirke.
Prijave za 2021 ostajajo odprte.
Lep, rahlo oblačen pozdrav iz Bohinja,
Jure Sodja,
vodja tekmovanja

<< Arhiv novic

Kontakt

Organizator
Turistično društvo Bohinj
Ribčev Laz 48
4265 Bohinjsko jezero

Telefon: 04 57 46 010
E-pošta: info@tdbohinj.si

Kontaktna oseba in vodja tekmovanja
Jure Sodja
Telefon: 040 572 611
E-pošta: jure.sodja@tdbohinj.si

Prijava posameznika
Prijava štafete
Natisni natisni  |  Na vrh na vrh
 


 
 

 
 

 

Razpis Trasa Zgodovina
Prijava posameznika Prijava štafete Seznam prijavljenih posameznikov Seznam prijavljenih štafet Iščem štafeto