Triatlon jeklenih, Bohinj

Novice

Bohinj, 25. 08. 2021
3,2,1..... START

Spoštovane jeklene tekmovalke in jekleni tekmovalci,
Zbrane vam pošiljamo vse glavne informacije o sobotnem dogodku.
Najprej naj povem, da smo izredno veseli, da se bomo lahko zopet srečali, da boste lahko zopet pokazali svojo jeklenost po enoletnem premoru. Tudi letos je precej novosti. Prostor za zaključno prireditev ostaja na Pokljuki, kjer so nas lepo sprejeli. Trasa od predlani ostaja nespremenjena. Tudi letos si predvsem želimo kvalitetno in varno izpeljati dirko.
Glavna novost je plavanje, torej kros triatlon jeklenih, ki je že v prvi izvedbi pripeljal v Bohinj svežih jeklenih in vizija je, da bi v parih letih imeli kros tekmo v soboto, v nedeljo pa klasične jeklene.
Sprememba pa je letos tudi v štartih: letos zaradi pomanjkanja zanimanja med štafetami, združujemo oba starta kajakašev. Le ta bo ob 9.30 uri.
TRIGLAVSKA GRČA – skupno tekmovanje dveh toppp triatlonov. Na jeklene ste prijavljeni, zdaj pa še na Bled, pa ste prave grče!!!
Podelitev pa bo še pol ure prej, torej ob 16.30 uri.
Trasa: http://triatlon-bohinj.si/predstavitev_trasa.php
PREVZEM ŠTEVILK
V petek od 18.00 do 20.00 lahko prevzamete štartne številke v prostoru TD Bohinj, če pa vas takrat še ne bo, bodo na voljo v soboto med 06.30 in 09.00 uro Pod skalco. Vaše paketke za na menjavo kolo-tek kombi sprejema do 08.30.
V vrečkah, ki jih prejmete bo:
- majica Cebe triatlon jeklenih 2021
- ICE POWER tester
- sponzorski letaki in ponudbe naših partnerjev
- produkti PIVOVARNE LAŠKO IN RED BULLA
- bidon SBERBANKa
- CHIMPANZEE bar
- NALEPKA ZA KOLO
- NALEPKA ZA KAJAK
- KARTICA ZA PREVZEM KOLESA – nujno za prevzem
- KARTICA ZA PREVZEM KAJAKA – nujno za prevzem
- KARTICA ZA MENJAVO TEK, za fiksiranje na vrečko, nahrbtnik, superge, palice, ki jih želite poslati na menjalno mesto kolo-tek. NUJNO MORATE ZADEVE ODDATI V KOMBI OB PRIJAVNEM INFO MESTU DO 08.30 URE!!!
- KUPON ZA KOSILO - POKLJUKA
- LISTEK ZA PARKING NA LABORI: opozarjamo, samo tam je parkiranje brezplačno, ne parkirajte ob prireditvenem prostoru Pod skalco. Pridite po vrečko in potem parkirajte na pravilnem parkirišču!
- LISTEK ZA PARKING NA POKLJUKI
- ŠTARTNA ŠTEVILKA, ki jo oddate na cilju in v zameno dobite kuponček za juho na Vodnikovi koči. Poleg tega tam dobite tudi medalje, 1 za posameznika, 3 za ekipe.
REZULTATI
PODELITEV BO OB 16.30 URI PRED TRIBUNO NA BIATLONSKEM CENTRU POKLJUKA, PRED TEM PA SLEDI ŽREB NAGRAD, tako da vas bo več v igri za nagrado, med nagradami pa so tudi poleti s padalom in pa nočitve v Bohinju. Neuradni rezultati bodo objavljeni ob 16.00 uri.
Na prireditvi bo z nami tudi DJ, tako da ne rabite takoj odpotovati, računamo da se boste podružili z organizatorji in sotekmovalci vsaj do mraka.
INFO ZA SPREMLJEVALCE:
NAVIJAŠKI FAN PAKET: Parking majica kosilo =20€, prosimo za prijave do petka do 14.00 ure!
MAJICA PROSTOVOLJCEV TRIATLONA JEKLENIH: 10€, prosimo za prijave do petka do 14.00 ure! Na prizorišču jih bo možno kupiti le v kolikor bodo še na voljo!
Navijači naj navijajo glasno in strastno, tekmovalke in tekmovalci si to zaslužite!!!
Športni pozdrav!


Jure Sodja
Vodja tekmovanja
386 (0)40 572611

<< Arhiv novic

Kontakt

Organizator
Turistično društvo Bohinj
Ribčev Laz 48
4265 Bohinjsko jezero

Telefon: 04 57 46 010
E-pošta: info@tdbohinj.si

Kontaktna oseba in vodja tekmovanja
Jure Sodja
Telefon: 040 572 611
E-pošta: jure.sodja@tdbohinj.si

Prijava posameznika
Prijava štafete
Natisni natisni  |  Na vrh na vrh