Triatlon jeklenih, Bohinj

Novice

Bohinj, 01. 09. 2021
2021 JE ZA NAMI, DOBRODOŠLI V 2022

Za nami je 34 izvedba našega triatlona, ki je bil ZGODOVINSKI. Prvič smo na naši dirki gostili plavalce in smo navdušeni, saj je tudi ta del minil brez problemov. To je nam organizatorjem povzročilo malce stresa, vendar verjamemo, da so tekmovalci zadovoljni.
ZGODOVINSKI, ker smo prvič podelili posebne pokale v spomin žal pokojnima legendama jeklenih; Neži Osovnikar ter Karlu Medveščku. Verjamem, da sta nas spremljala in se veselila z nami.
ZGODOVINSKI, saj smo prvič imeli Live Stream prenos in dosegli veliko število ogledov, kar je za prvič odličen podatek.

Zahvaljujemo se Slovenski turistični organizaciji, podjetju Rodeo team d.o.o. z blagovno znamko Cebe, Tosidosu, Turizmu Bohinj ter Triatlonski zvezi Slovenije za podporo pri izvedbi dogodka. Posebna zahvala za vso gostoljubnost in pomoč pa gre Športnemu centru Pokljuka, kjer se z veseljem počutimo, kot doma, kar je neprecenljivo…
Resnično verjamemo, da je naš poseben, zelen, zdrav, butičen dogodek že danes spektakularna prireditev, ki bo v prihodnje privabila večje število tujcev na tekmovanje. Tudi letos so bili iz Hrvaške, Češke in Madžarske. Na tekmovanju je bilo sicer 11 ekip ter 82 posameznikov, ki so nastopali v različnih kategorijah, ki e predvsem ločijo glede na vodni del(sup, kajak, plavanje).
Letošnja izvedba je uspela, brez poškodb ali zapletov, v zopet ne najboljših vremenskih pogojih, vendar se jekleni ne dajo in takšni smo tudi organizatorji, ki se ne damo in napovedujemo 35. I feel Slovenia Cebe triatlon jeklenih Bohinj powered by Tosidos za 27.avgust 2022, ko se zopet podamo v to spektakularno dirko.

Več na www.triatlon-bohinj.si , kjer so objavljeni rezultati, fotografije in zgodovina jeklenih.
Za vse dodatne izjave in informacije sem vam na voljo,

Jure Sodja
vodja tekmovanja

<< Arhiv novic

Kontakt

Organizator
Turistično društvo Bohinj
Ribčev Laz 48
4265 Bohinjsko jezero

Telefon: 04 57 46 010
E-pošta: info@tdbohinj.si

Kontaktna oseba in vodja tekmovanja
Jure Sodja
Telefon: 040 572 611
E-pošta: jure.sodja@tdbohinj.si

Prijava posameznika
Prijava štafete
Natisni natisni  |  Na vrh na vrh